Sommersalat på Anicialinser med jordbær

I denne salat giver de kogte anicialinser en dejlig nødet smag, som komplimenter de søde jordbær og den cremede mozzarella. Dejlig til en stille sommeraften, hvor der er gang i grillen. 

Opskriften er til to personer.

Ingredienser

  • 100 gram Anicialinser (rå vægt)
  • 70 gram feldsalat (cirka en pose)
  • 1 frisk kugle mozzarella
  • ½ agurk
  • ½ stor fennikel
  • 150 gram jordbær
  • Olivenolie
  • Salt og peber 

Fremgangsmåde

  • Kog anicialinserne i 20 minutter til de er gennemkogte, men stadig har lidt bid.
  • Snit fenniklen tyndt med en kniv, eller slice den på et mandolinjern.
  • Skær agurken ud i små tern.
  • Skyl og skær jordbærrene i fjerdele.
  • Vask feldsalaten, og bland den sammen med anicialinserne, fenniklen, agurken og jordbær, i en skål.
  • Hæld lidt olivenolie ved salaten, og smag til med salt og peber.
  • Læg salaten på et serveringsfad, og pynt med mozzarellakuglen. Her kan det være en god ide at rive mozzarellakuglen i stykker med hænderne, da det giver et mere rustikt look.
  • Nyd salaten som et måltid, eller servere den som en sideret til et middagsmåltid. Velbekomme

Opskriften er udviklet og skrevet af Mikkeline Wennerberg Larsen

Se alle opskrifter
Vi anbefaler

Det Levende Køkken

Tag del i en kulinarisk rejse, hvor hver opgave, fra at skrælle en kartoffel til at bage en tærte, bliver en mulighed for at lære og udvikle sig. 'Det Levende Køkken' i Østermarie er mere end madlavning; det er et fællesskab, der inspirerer til personlig udviking og skaber livslange venskaber.

Her får du modet til at prøve nye ting, uanset om du er nybegynder eller erfaren kok. Lær at lave mad med produkter fra Food Bornholm, og bliv inspireret til en sundere og sjovere hverdag med mad.

Læs mere
image