Sommersalat på Anicialinser med jordbær

I denne salat giver de kogte anicialinser en dejlig nødet smag, som komplimenter de søde jordbær og den cremede mozzarella. Dejlig til en stille sommeraften, hvor der er gang i grillen. 

Opskriften er til to personer.

Ingredienser

  • 100 gram Anicialinser (rå vægt)
  • 70 gram feldsalat (cirka en pose)
  • 1 frisk kugle mozzarella
  • ½ agurk
  • ½ stor fennikel
  • 150 gram jordbær
  • Olivenolie
  • Salt og peber 

Fremgangsmåde

  • Kog anicialinserne i 20 minutter til de er gennemkogte, men stadig har lidt bid.
  • Snit fenniklen tyndt med en kniv, eller slice den på et mandolinjern.
  • Skær agurken ud i små tern.
  • Skyl og skær jordbærrene i fjerdele.
  • Vask feldsalaten, og bland den sammen med anicialinserne, fenniklen, agurken og jordbær, i en skål.
  • Hæld lidt olivenolie ved salaten, og smag til med salt og peber.
  • Læg salaten på et serveringsfad, og pynt med mozzarellakuglen. Her kan det være en god ide at rive mozzarellakuglen i stykker med hænderne, da det giver et mere rustikt look.
  • Nyd salaten som et måltid, eller servere den som en sideret til et middagsmåltid. Velbekomme

Opskriften er udviklet og skrevet af Mikkeline Wennerberg Larsen