I denne salat giver de kogte anicialinser en dejlig nødet smag, som komplimenter de søde jordbær og den cremede mozzarella. Dejlig til en stille sommeraften, hvor der er gang i grillen.
Opskriften er til to personer.
Ingredienser
- 100 gram Anicialinser (rå vægt)
- 70 gram feldsalat (cirka en pose)
- 1 frisk kugle mozzarella
- ½ agurk
- ½ stor fennikel
- 150 gram jordbær
- Olivenolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog anicialinserne i 20 minutter til de er gennemkogte, men stadig har lidt bid.
- Snit fenniklen tyndt med en kniv, eller slice den på et mandolinjern.
- Skær agurken ud i små tern.
- Skyl og skær jordbærrene i fjerdele.
- Vask feldsalaten, og bland den sammen med anicialinserne, fenniklen, agurken og jordbær, i en skål.
- Hæld lidt olivenolie ved salaten, og smag til med salt og peber.
- Læg salaten på et serveringsfad, og pynt med mozzarellakuglen. Her kan det være en god ide at rive mozzarellakuglen i stykker med hænderne, da det giver et mere rustikt look.
- Nyd salaten som et måltid, eller servere den som en sideret til et middagsmåltid. Velbekomme
Opskriften er udviklet og skrevet af Mikkeline Wennerberg Larsen