25.6.2024

Mød Mikkeline: Madnørden bag Food Bornholms opskrifter

En passion for mad og råvarer

Mikkeline Wennerberg Larsen er en dedikeret madnørd med en dyb kærlighed til madlavning og råvarer. Med erfaring fra mad-branchen og en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, har hun en solid baggrund, der gør hende til en ekspert i sit felt.

"Jeg er en kæmpe madnørd med erfaring fra mad-branchen og en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed," fortæller Mikkeline.

Madens magi

For Mikkeline er mad mere end bare næring; det er en oplevelse, der bringer mennesker sammen. "Jeg elsker, hvad mad gør ved mennesker, og de oplevelser vi hver især har, når vi nyder et lækkert måltid," siger hun.

Hendes passion for madlavning driver hende til konstant at eksperimentere og udvikle nye opskrifter. "Grundlæggende elsker jeg bare mad, og det er også derfor, jeg er vild med at nørde med udvikling af opskrifter," tilføjer hun.

Opskrifter til glæde for alle

Mikkeline har bidraget med flere opskrifter til Food Bornholms hjemmeside, og hun håber, at brugerne vil nyde dem lige så meget, som hun nød at skabe dem. "Nogle af de opskrifter, I finder her på Food Bornholms hjemmeside, har jeg udviklet, og jeg håber, I vil være lige så vilde med dem, som jeg var, da jeg stod i køkkenet og kreerede dem," siger hun med et smil.

Mikkelines engagement og kreativitet skinner igennem i hver eneste opskrift, hun udvikler. Hendes mål er at inspirere andre til at udforske madens verden og nyde de mange muligheder, som råvarer tilbyder. "Velbekomme!" afslutter hun, med en varm opfordring til at prøve hendes spændende opskrifter.