Cremet linsespread

En frisk spread baseret på røde Flash linser, der smager af soltørrede tomater med et hint af hvidløg. Brug linsespreaden i en sandwich eller på morgenbollen.

Opskriften bliver til den mængde spread der vises på billedet.

Ingredienser

  • 5o gram røde Flash linser (rå vægt)
  • 1 spsk tahin
  • 100 gram soltørrede tomater
  • 50 gram feta
  • 1 fed hvidløg
  • Salt & peber til at smage til med
  • Chiliflager til pynt

Fremgangsmåde

  • Kog de røde Flash linser i tyve minutters tid, til de er kogte.
  • Blend linserne, tahin, soltørrede tomater, feta og hvidløget i en foodprocessor til at konsistensen er cremet og ensartet.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server den cremede linsespread i en skål, pyntet med chiliflager. Velbekomme.

Opskriften er udviklet og skrevet af Mikkeline Wennerberg Larsen

Se alle opskrifter
Vi anbefaler

Det Levende Køkken

Tag del i en kulinarisk rejse, hvor hver opgave, fra at skrælle en kartoffel til at bage en tærte, bliver en mulighed for at lære og udvikle sig. 'Det Levende Køkken' i Østermarie er mere end madlavning; det er et fællesskab, der inspirerer til personlig udviking og skaber livslange venskaber.

Her får du modet til at prøve nye ting, uanset om du er nybegynder eller erfaren kok. Lær at lave mad med produkter fra Food Bornholm, og bliv inspireret til en sundere og sjovere hverdag med mad.

Læs mere
image