Cremet linsespread

En frisk spread baseret på røde Flash linser, der smager af soltørrede tomater med et hint af hvidløg. Brug linsespreaden i en sandwich eller på morgenbollen.

Opskriften bliver til den mængde spread der vises på billedet.

Ingredienser

  • 5o gram røde Flash linser (rå vægt)
  • 1 spsk tahin
  • 100 gram soltørrede tomater
  • 50 gram feta
  • 1 fed hvidløg
  • Salt & peber til at smage til med
  • Chiliflager til pynt

Fremgangsmåde

  • Kog de røde Flash linser i tyve minutters tid, til de er kogte.
  • Blend linserne, tahin, soltørrede tomater, feta og hvidløget i en foodprocessor til at konsistensen er cremet og ensartet.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server den cremede linsespread i en skål, pyntet med chiliflager. Velbekomme.

Opskriften er udviklet og skrevet af Mikkeline Wennerberg Larsen