Opskrift til 4 personer
Ingredienser
3 spiseskefulde neutral olie
1 løg
2 fed hvidløg
1 spiseskefuld revet ingefær
1 spiseskefuld karry
1 teskefuld gurkemeje
1/2 teskefuld knust koriander
1/2 teskefuld spidskommen
1 teskefuld chilipulver
150 gr. Bornholmske røde linser
400 gr. Hakkede tomater (1 dåse)
500 ml. Vand eller bouillon
400 ml. Kokosmælk (1 dåse)
Salt og peber
Du kan blende suppen med en stavblender, hvis du ønsker en mere blød og cremet suppe. Pynt eventuelt suppen af med friske urter og ristede kerner.
Tag del i en kulinarisk rejse, hvor hver opgave, fra at skrælle en kartoffel til at bage en tærte, bliver en mulighed for at lære og udvikle sig. 'Det Levende Køkken' i Østermarie er mere end madlavning; det er et fællesskab, der inspirerer til personlig udviking og skaber livslange venskaber.
Her får du modet til at prøve nye ting, uanset om du er nybegynder eller erfaren kok. Lær at lave mad med produkter fra Food Bornholm, og bliv inspireret til en sundere og sjovere hverdag med mad.