Opskrift til 4-6 personer
En dejlig varm ret med cremet konsistens fra de små amarantfrø. Retten er en nytænkt version af klassikeren chili con carne, hvor der er tilføjet det proteinrige amarant, som giver retten en god mæthed. Retten kan serveres med creme fraiche, friske koriander og lime.
Ingredienser
2 mellemstore løg
3 fed hvidløg
1 frisk chili (kan udelades)
2 peberfrugter
1 ds hakkede tomater
1 ds kidneybønner
7 dl bouillon (1 terning til 7 dl
kogende vand)
1 spsk olivenolie
2,5 dl amarant
2 tsk spidskommen
½ tsk chilipulver
1 tsk cayennepeber
1 ½ tsk kanel
10 g mørk chokolade
Smag til med salt & peber
Det skal du bruge
Skærebræt
Skarp kniv
Hvidløgspresser/
Rivejern
Viskestykke
Gryde
Forslag til servering
Creme fraiche
Friske koriander
Lime skåret i både
Forårsløg
Tag del i en kulinarisk rejse, hvor hver opgave, fra at skrælle en kartoffel til at bage en tærte, bliver en mulighed for at lære og udvikle sig. 'Det Levende Køkken' i Østermarie er mere end madlavning; det er et fællesskab, der inspirerer til personlig udviking og skaber livslange venskaber.
Her får du modet til at prøve nye ting, uanset om du er nybegynder eller erfaren kok. Lær at lave mad med produkter fra Food Bornholm, og bliv inspireret til en sundere og sjovere hverdag med mad.