Appelsinbites med quinoa, ingridærter og chokolade

 

Appelsinbites med quinoa, ingridærter og chokolade

Du skal bruge:

·        140 g kogte Ingridærter

·        50 g rå quinoa – kog og brug det hele

·        150 g flormelis

·        100 g smør

·        3 æg

·        100 g chokolade

·        50 g mandler

·        150 g hvedemel

·        1 økologisk appelsin

Sådan gør du:

Læg Ingridærter i blød i mindst 8 timer. Hæld vandet fra og kog i 25 min. i rigeligt vand.

Kog quinoa i 15 minutter.

Rør flormelis og smør sammen. Tilsæt et æg ad gangen – bland mellem hvert æg.

Hak chokolade og mandler og vend det i dejen. Vend mel i dejen.

Vask appelsinen – skær top og bund af, skær resten i grove stykker og hæld det i en blender. Hæld Ingridærter i blenderen med appelsinen - blend til en konsistens som hummus.

Vend appelsin/ingridærte-massen i dejen. Vend afkølet quinoa i dejen.

Hæld dejen i en bradepande på cirka 20*30 cm eller en springform. Bages i 40 min ved 200 o C.