Appelsinbites med quinoa, ingridærter og chokolade
Du skal bruge:
· 140 g kogte Ingridærter
· 50 g rå quinoa – kog og brug det hele
· 150 g flormelis
· 100 g smør
· 3 æg
· 100 g chokolade
· 50 g mandler
· 150 g hvedemel
· 1 økologisk appelsin
Sådan gør du:
Læg Ingridærter i blød i mindst 8 timer. Hæld vandet fra og kog i 25 min. i rigeligt vand.
Kog quinoa i 15 minutter.
Rør flormelis og smør sammen. Tilsæt et æg ad gangen – bland mellem hvert æg.
Hak chokolade og mandler og vend det i dejen. Vend mel i dejen.
Vask appelsinen – skær top og bund af, skær resten i grove stykker og hæld det i en blender. Hæld Ingridærter i blenderen med appelsinen - blend til en konsistens som hummus.
Vend appelsin/ingridærte-massen i dejen. Vend afkølet quinoa i dejen.
Hæld dejen i en bradepande på cirka 20*30 cm eller en springform. Bages i 40 min ved 200 o C.