20.8.2024

Food Bornholm præsenterede for kongeparret

I går markerede et af de største øjeblikke i Food Bornholm-eventyret, da kongeparret var på sommertogt på Bornholm, og vi var inviteret til at præsentere vores projekt med bælgfrugter og plantebaserede fødevarer.

Præsentation for kongeparret

I strålende vejr fik Christian og Lennart fra bestyrelsen æren af at fortælle kongen og dronningen om vores projekt. De havde cirka 10 minutters taletid, hvor de præsenterede vores visioner og udfordringer med at introducere plantebaserede produkter til markedet.

Royal frokost

Efter præsentationen nød kongeparret en frokost i det grønne, hvor nogle af Food Bornholms produkter var integreret i menuen. Christian og Lennart deltog også i frokosten, hvilket gav ekstra tid til at diskutere vores projekt og dets potentiale.

Reception på kongeskibet

Om aftenen var formand Christian og Cecilie inviteret til en reception på kongeskibet, hvilket også var en spændende og fantastisk oplevelse. Det var en stor ære at være en del af kongeparrets besøg på Bornholm, og vi er dybt taknemmelige for deres interesse i vores projekt.

Taknemmelighed og fremtidshåb

Vi ønsker at udtrykke vores store tak på Food Bornholms vegne og ønsker kongeparret god vind på deres videre togt rundt i landet. Vi håber, at denne oplevelse vil øge opmærksomheden på vores arbejde og inspirere flere til at prøve vores plantebaserede produkter.

Billedet er taget fra Tv2 Bornholms flotte dækning af kongeparrets besøg på Bornholm. Se hele udsendelsen på Tv2 Bornholms hjemmeside her (åbn link).